Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor

Bine ai venit pe site-ul meu, www.gabrielbarna.ro!

Iti multumesc pentru interesul fata de ceea ce facem, produsele si/sau serviciile pe care le oferim. Cand intri intr-o relatie de orice fel cu noi, ne incredintezi informatiile tale. Stim cat de importanta este confidentialitatea datelor pe care ni le oferi, asadar ti-am pregatit aceasta Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor pentru a-ti spune cate ceva despre modul in care prelucram datele tale si ce drepturi ai in relatie cu noi.

 1. Scopul acestei politici

Scopul acestei Politici de confidentialitate si prelucrare a datelor este sa iti explice ce date prelucrez, de ce le prelucrez si ce fac cu ele. Aceasta Politica de confidentialitate & prelucrare a datelor personale (denumita in continuare "Politica") are scopul de a te informa despre modul in care Smart Media Creators SRL (“Compania”), cunoscuta sub brandul generic "Gabriel Barna" trateaza confidentialitatea datelor pe care le colecteaza si atunci cand ni le furnizezi prin folosirea acestui site, incluzand orice fel de date pe care ni le vei da atunci cand, de exemplu, te abonezi la newsletter, participi la una din promotiile in vigoare sau achizitionezi un produs sau un serviciu.

Site-ul www.gabrielbarna.ro nu este destinat copiilor sub 18 ani, nu colectam si nu ne dorim sa colectam in mod constient date referitoare la copii. Pentru acest lucru depunem toate diligentele necesare pentru a verifica, in mod rezonabil, ca persoana care ne furnizeaza datele nu este un copil, conform termenilor definiti mai sus - raspunderea pentru orice fel de informatie care ne este furnizata cu eludarea acestor dispozitii fiind in totalitate a persoanei care ne transmite aceste date.

Aceasta politica te informeaza despre informatiile pe care le prelucram in legatura cu tine in relatie cu noi. In colectarea acestor informatii, actionam in calitate de operator si, prin lege, suntem obligati sa iti furnizam informatii despre noi, despre motivul si modul in care folosim datele tale si despre drepturile pe care le ai asupra datelor tale. Aceasta politica vine ca o adaugire la celelalte notificari si nu are intentia de a le elimina.

Este important sa citesti aceasta politica impreuna cu toate notificarile privind prelucrarea & confidentialitatea datelor pe care le vom furniza cu diferite ocazii cand iti colectam sau prelucram datele personale pentru a fi in permanenta pe deplin informat de ce si cum folosim aceste date.

Iti luam in serios confidentialitatea si nu o sa vindem niciodata liste sau adrese de e-mail. Suntem constienti de faptul ca informatiile personale iti apartin si facem tot posibilul sa le stocam in siguranta si sa le prelucram cu atentie. Nu oferim informatii unor parti terte fara a te informa. Aceste informatii sunt importante. Sper sa le citesti cu atentie.

 1. Cine suntem noi?

Mai jos gasesti si datele noastre de identificare:

Denumire

SMART MEDIA CREATORS SRL

Sediul social

Targoviste, Str. Radu de la Afumati, Bl. 8D, Jud. Dambovita

Numar registrul comertui

J15/138/17.02.2017

Cod unic identificare

37059813

E-mail

office@gabrielbarna.ro

In masura in care ai nelamuriri, observatii sau reclamatii cu privire la noi sau la datele personale pe care le prelucram pentru tine, ne poti trimite oricand un e-mail la adresa de mai sus.

 1. Drepturi de autor

Compania in calitate de autor, proprietar, administrator al site-ului gabrielbarna.ro (denumite in continuare in mod individual "Site-ul" si in mod colectiv "Site-urile"), colecteaza si prelucreaza datele personale apartinand persoanelor care acceseaza Site-ul, in conformitate cu prevederile legale in materie de prelucrare a datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Prin aceasta politica, iti spunem ce informatii colectam despre tine in calitate de utilizator al Site-ului (denumit in continuare "Utilizatorul"), modul in care le utilizam (prelucram), precum si optiunile pe care le ai cu privire la aceste date.

Aceasta politica acopera inclusiv profilele de pe retelele sociale, pe care le gasesti la urmatoarea adresa:

Instagram

Youtube

Facebook

TikTok

Aceasta politica are aplicabilitate asupra tuturor dispozitivelor utilizate in scopul accesarii website-ului gabrielbarna.ro, cum ar fi, dar fara a se limita la dispozitive de tip smartphone si tableta, laptop, smartwatch, precum si orice alt dispozitiv cu o conexiune la internet care permite accesarea de la distanta a Site-ului. Compania detine toate drepturile de autor asupra intregului continut pe care Compania il posteaza pe site, persoanele care acceseaza Site-ul neavand niciun drept asupra continutului, incluzand, fara limitare, reproducere, copiere, distribuire, modificare etc.

In cazul in care nu esti de acord cu termenii si conditiile legate de utilizarea acestora (prezentate in acest document din punct de vedere al protectiei datelor cu caracter personal, dar si in restul documentelor existente pe website din punct de vedere al informatiilor confidentiale etc.), te rog sa nu utilizezi site-ul gabrielbarna.ro.

 1. Schimbari la aceasta politica

Aceasta politica a devenit aplicabila la nivel de Companie la data indicata in partea de sus a acestei pagini web. In masura in care vom considera necesar, aceasta politica poate suporta modificari ocazionale. Atunci cand vom face modificari, politica actualizata va fi publicata pe aceasta pagina, indicand totodata si data de la care ea a devenit aplicabila. Intr-un asemenea caz, va ramane la latitudinea Companiei daca va notifica persoanele asupra acestor modificari in alt mod decat simpla afisare pe website, precum si modalitatea in care se va efectua (e-mail, pop-up, slide bar, announcement etc.).

Te incurajam sa cauti actualizari si modificari la aceasta politica prin verificarea acestei date atunci cand accesezi site-ul gabrielbarna.ro si aplicatiile mobile. Te vom anunta cu privire la orice modificari ale acestei politici care ar putea afecta semnificativ modul in care utilizam sau divulgam informatiile tale personale inainte ca schimbarea sa devina efectiva prin intermediul unui mesaj de pe acest site, atunci cand acest lucru va fi posibil.

 1.  Legaturi catre alte site-uri

Site-ul este face parte dintr-un ansamblu care include si paginile de pe retelele sociale, respectiv Facebook: Instagram: Youtube

Aceasta politica nu acopera aplicatiile si site-urile altor terti la care poti ajunge prin accesarea link-urilor de pe site-ul nostru sau de pe retelele de socializare. Acest lucru nu mai este sub controlul nostru. Te incurajam, inainte de a furniza date personale catre acestia, sa examinezi si sa te familiarizezi cu regulile de utilizare de pe oricare site si/sau aplicatie, cu politica de confidentialitate si prelucrare a datelor, precum si cu standardele de securitate folosite. Noi nu suntem responsabili pentru expresiile si procedurile folosite de operatorii acestor site-uri web, tu fiind singurul responsabil pentru transmiterea datelor personale pe aceste site-uri.

Youtube

O sa ma vezi destul de activ pe canalul de YouTube unde postez review-uri, tips & tricks din lumea video si a editarii, sfaturi profesionale si multe altele.

YouTube are propria lui politica de prelucrare a datelor, pe care te invit sa o citesti aici. Cand faci comentarii la un video, la un comentariu al unui alt user sau interactionezi cu facilitatile de la YouTube, esti de acord cu politica sa de prelucrare a datelor.

Instagram

Sunt destul de activ pe Instagram, unde poti sa imi lasi comentarii, sa imi dai tag sau sa imi scrii mesaje. Si de aici colectam datele tale personale, dar le mai colecteaza si Instagram, iar acesta are propria lui politica de prelucrare a datelor, pe care te invit sa o citesti aici.

Parteneri comerciali (F64, Udemy etc.)

O sa gasesti la noi link-uri spre diferite cursuri sau webinarii pe care le tin, fie prin intermediul Udemy, F64 sau alti parteneri comerciali.

Te rugam sa ai in vedere ca acestia au propria lor politica de prelucrare, pe care o vei gasi pe site-urile respective, iar o parte din informatii ajung la noi ca urmare a acordului pe care il avem cu ei.

Chiar daca noi ne folosim de aceste platforme pentru a intra in legatura cu tine si a-ti prezenta informatii utile sau a-ti oferi oportunitatea de a plasa o comanda pentru un produs sau un serviciu, acestea sunt guvernate de propria lor politica de confidentialitate, pe care te incurajam sa o citesti aici: Facebook, Instagram, YouTube, WhatsApp.

6. Modul de conduita al Utilizatorilor

Prin accesarea Site-ului, te obligi sa respecti regulile legale in vigoare ale Romaniei atunci cand utilizezi acest Site, sa actionezi invariabil in conformitate cu bunele moravuri si cu respectivele reguli si sa nu distrugi in niciun fel reputatia si drepturile Companiei sau ale altor utilizatori.

7. Raspunderea

Toate riscurile care te-ar putea afecta in urma utilizarii acestui Site sunt in intregime responsabilitatea ta si compania nu este responsabila pentru acestea. Toate litigiile aparute in legatura cu utilizarea Site-ului vor fi solutionate de instanta competenta material si teritorial din Romania.

De asemenea, esti raspunzator pentru orice fel de comentarii, review-uri sau mesaje transmise prin intermediul Site-ului sau pe paginile retelelor sociale aferente sau pe paginile partenerilor comerciali si care ar putea afecta alte persoane sau pe noi in calitate de Companie. Desi depunem eforturi in mod constant pentru a sterge sau elimina aceste mesaje sau comentarii, este posibil ca, din cauza timpului scurt, sa nu putem actiona cu promptitudine asupra tuturor aspectelor semnalate. In cazul in care vor exista pretentii din partea noastra sau a tertelor persoane cu privire la continutul postat, ne rezervam in totalitate dreptul de a ne recupera integral prejudiciul de la tine.

8. Informatii despre prelucrarea datelor cu caracter personal

8.1 Cui se aplica aceasta politica?

Potrivit legislatiei, in calitate de utilizator al Site-ului esti o persoana beneficiara a serviciilor noastre (inclusiv prin achizitionarea unor produse fizice). Indiferent ca o faci personal, prin reprezentant sau ca esti persoana de contact a unei companii sau persoana aflata intr-o relatie de orice fel cu Compania noastra, esti o “persoana vizata", adica o persoana fizica identificata sau identificabila.

Pentru a fi complet transparenti in privinta prelucrarii de date si pentru a-ti permite sa iti exerciti cu usurinta, in orice moment, drepturile, am implementat masuri pentru a facilita comunicarea dintre noi, operatorul de date si tu, in calitate de persoana vizata.

8.2 Respectarea reglementarilor legale privind protectia datelor cu caracter personal

In cursul activitatii sale curente, Compania prelucreaza anumite date personale referitoare la clientii, utilizatorii si angajatii sai si isi asuma rolul de operator de date cu caracter personal in legatura cu prelucrarea acestor date personale.

Atunci cand prelucreaza date cu caracter personal, Compania isi desfasoara activitatea in conformitate cu reglementarile legale, in special cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (denumit in continuare "Regulamentul general privind protectia datelor" sau "GDPR/RGDP").

In conformitate cu dispozitiile mai sus mentionate privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, Compania prelucreaza si administreaza datele cu caracter personal in scopurile enumerate mai jos, avand implementate solutii tehnice, organizatorice si de securitate in linie cu reglementarile legale.

Pe parcursul utilizarii Site-ului, Compania depune toate diligentele necesare pentru a pastra confidentialitatea datelor personale transmise de Utilizatori prin intermediul Site-ului, atat direct, cat si indirect.

Politica aceasta descrie modul in care Compania si afiliatii sai colecteaza si utilizeaza datele personale ale utilizatorilor/angajatilor pentru a putea furniza produsele si serviciile oferite.

Exemple de operatiuni care se incadreaza aici includ, dar nu se limiteaza, la urmatoarele:

Datele personale vor fi pastrate atata timp cat este necesar pentru scopurile mentionate mai sus sau, acolo unde cazul, in conformitate cu prevederile legale (cum ar fi, spre exemplu, in cazul organizarii concursurilor).

8.3 Operatorul de date cu caracter personal. Cine suntem noi?

Dupa cum ai vazut sau urmeaza sa vezi, iti solicit anumite date personale in functie de stadiul in care te afli in Site. Atunci cand navighezi pe site-ul gabrielbarna.ro si pe platformele de socializare, voi putea sa colectez informatii despre tine, atat de la tine in mod direct, cat si de alte persoane/terti furnizori de servicii.

Te rugam sa ai in vedere ca atunci vor putea exista situatii in care, daca alegi sa nu ne furnizezi datele tale personale, sa nu putem sa iti oferim serviciile/produsele pe care ni le soliciti sau sa raspundem unei solicitari din partea ta.

In materia datelor personale, compania pe care o reprezint este un operator de date cu caracter personal. In aceasta calitate, ne revin si o serie de obligatii, printre care cea de a te informa cu privire la datele pe care le prelucram, modalitatea in care o facem, ce drepturi ai si cum poti exercita aceste drepturi.

Mai jos gasiti si datele noastre de identificare:

Denumire

SMART MEDIA CREATORS SRL

Sediul social

Targoviste, Str. Radu de la Afumati, Bl. 8D, Jud. Dambovita

Numar registrul comertui

J15/138/17.02.2017

Cod unic identificare

37059813

E-mail

office@gabrielbarna.ro

In masura in care ai nelamuriri, observatii sau reclamatii cu privire la noi sau la datele personale pe care le prelucram pentru tine, ne poti trimite oricand un e-mail la adresa de mai sus.

8.4 Ce informatii colectam?

Datele personale sau informatile personale inseamna orice fel de informatie despre un individ care poate ajuta la identificarea acelei persoane. Aici nu includem si acele date unde identitatea a fost eliminata (datele anonimizate).

In functie de produsele, serviciile sau functionalitatile de care doresti sa beneficiezi, va trebui sa prelucram anumite date personale, care, in general, vor fi dupa caz urmatoarele (aceasta lista este orientativa si va fi, acolo unde este cazul, detaliata):

Date de identificare: nume, prenume, numele societatii, numarul de inregistrare la registrul comertului, cod unic de identificare, numele de utilizator (username) sau un identificator similar, data nasterii, genul, limba in care doresti sa interactionezi cu noi, tara etc. Anumite elementele de identificare vor fi obligatorii pentru a-ti putea emite o facturasau ca sa incheiem un contract cu tine.

Date de contact: adresa de facturare, adresa de livrare, adresa de e-mail, numarul de telefon.

Date financiare: informatiile privind platile sau pe cele privind cardul/contul bancar, informatii despre achizitiile facute. Nu stocam date despre informatiile cardului bancar sau alte date tehnice: acestea se fac doar prin intermediul procesatorului nostru de plati cu care lucram la momentul respectiv.

Date de tranzactionare: detalii privind platile de la si catre tine si alte detalii privind produsele si serviciile pe care le-ai achizitionat de la noi.

Date tehnice: adresa de IP (internet protocol), datele de login, tipul de browser si versiunea, setarile privind locatie si fus orar, plug-inurile de browser si versiunile acestora, sistemul de operare, platforma de operare si alte tehnologii de pe dispozitivele pe care le folosesti pentru a accesa acest Site.

Date de profil: username, parola, comenzile facute de tine, interesele si preferintele tale, feedbackul oferit, raspunsurile oferite la sondaje.

Date de utilizare: Informatii despre cum utilizezi Site-ul nostru, produsele si serviciile.

Date de marketing si comunicare: Preferintele tale de a primi materiale de marketing din partea noastra si din partea tertelor noastre parti si metodele preferate de comunicare.

Date biometrice: Imagini foto-video din cadrul evenimentelor la care participi (workshop-uri, webinarii, live-uri pe retelele sociale, conferinte, seminarii, alte evenimente) sau atunci cand ne oferiti testimoniale pe suport foto-video.

De asemenea, colectam, folosim si partajam in orice scop Date Agregate, precum date statistice sau demografice. Datele Agregate pot deriva din datele tale personale, dar nu sunt considerate date personale in sensul legii intrucat aceste informatii nu dezvaluie in mod direct sau indirect identitatea ta.

De exemplu, am putea agrega Datele de utilizare ale tale pentru a calcula procentajul de utilizatori care acceseaza o functionalitate specifica a site-ului. Cu toate acestea, in cazul in care combinam sau corelam Datele Agregate cu datele tale personale astfel incat sa te putem identifica in mod direct sau indirect, vom trata datele combinate rezultate ca date personale care vor fi utilizate asa cum este descris in acest document.

NU colectam niciun fel de Categorii Speciale de Date Personale despre tine (asta include detalii despre originea rasiala sau etnica, opiniile politice, confesiunea religioasa sau convingerile filozofice sau apartenenta la sindicate si prelucrarea de date genetice, de date biometrice pentru identificarea unica a ta, de date privind sanatatea sau de date privind viata sexuala sau orientarea sexuala). De asemenea, nu colectam informatii despre condamnari penale si infractiuni.

Vei vedea ca pe masura ce folosesti Site-ul nostru, colectam informatii despre tine si despre serviciile pe care le folosesti, informatii care se incadreaza in trei categorii diferite in functie de sursa, dupa cum urmeaza:

Putem obtine informatii despre tine din alte surse, cum ar fi bazele de date publice, partenerii de marketing in comun si alte parti terte. Exemple de informatii pe care le putem primi de la alte surse includ informatii despre profilurile din mass-media (inclusiv retele de socializare), leaduri de marketing, rezultate si linkuri de cautare, precum si inregistrari platite (cum ar fi linkurile sponsorizate). Vom putea primi informatii de la tine si de la partenerii cu care avem o relatie contractuala astfel incat sa putem livra catre tine acel serviciu, cum ar fi un curs sau un webinar la care vrei sa participi.

Vom putea, de asemenea, sa primim date personale care te privesc din diferite terte parti (sau surse publice), cum ar fi:

8.4.1 Informatiile pe care ni le furnizezi

In calitate de client (utilizator care a achizitionat un produs sau un serviciu de pe Site) - unele informatii pe care le colectam sunt furnizate de tine atunci cand utilizezi serviciile noastre, achizitionezi unul din produse, te abonezi la newsletter sau intri in contact cu noi pe paginile retelelor sociale, prin WhatsApp, e-mail sau alta modalitate de legatura. Acest lucru poate include nume si prenume, nume de utilizator, parola, adresa de e-mail, adresa postala, numar de telefon, data nasterii, precum si orice alte informatii furnizate/cerute de noi. Orice informatie furnizata de tine va fi luata in considerare si iti dai in acest sens acordul ca datele tale personale pot fi utilizate de Companie in scopurile enuntate mai jos.

Pentru aceste situatii, urmatoarele exemple de date cu caracter personal vor fi avute in vedere:

In acest caz, datele tale personale sunt prelucrate in conformitate cu termenii & conditiile regasite pe Site si pe paginile retelelor de socializare aferente. Daca alegi sa nu ne furnizezi datele, nu vom putea sa finalizam comanda ta, sa iti raspundem cererilor, sa te inscriem in concursuri si promotii sau sa iti permitem sa te bucuri de intreaga experienta destinata clientilor.

Datele personale ale clientilor sunt prelucrate cu urmatoarele scopuri:

In cazul concursurilor organizate pe Site sau prin intermediul paginilor de pe retelele de socializare, datele personale sunt prelucrate in scopul inmanarii premiilor castigatorilor unui concurs. Datele personale pot fi utilizate pentru a-ti trimite informatii despre produse, servicii, evenimente etc. pe care le oferim si le gazduim, cu conditia sa bifezi casuta corespunzatoare acestei optiuni in formularul de inregistrare la Programul de fidelitate sau concurs (promotie) sau sa fi trimis astfel de date intr-unul din scopurile mentionate mai sus.

In calitate de utilizator - atunci cand folosesti adresa de contact, numarul de WhatsApp aferent, ne scrii pe una din paginile aferente retelelor sociale sau ne transmiti o solicitare prin intermediul sectiunii dedicate din Site prin care ne soliciti anumite informatii despre Companie, doresti sa ne semnalezi anumite aspecte etc. Pentru a-ti putea raspunde mesajelor trimise, Compania trebuie sa iti prelucreze datele trimise.

Atentie! Orice informatie si date personale pe care le transmiti prin vreo maniera sau alta Companiei intra sub raspunderea ta in totalitate, tu fiind singurul raspunzator pentru acuratetea informatiilor si datelor transmise catre Companie.

8.4.2 Informatiile pe care le colectam automat cu ajutorul tehnologiilor

Unele informatii sunt colectate automat de catre noi, inclusiv atunci cand accesezi Site-ul nostru web sau cand utilizezi in alt mod serviciile noastre. Aceste informatii includ:

 1. Date statistice & date anonime

Compania poate utiliza datele statistice sau datele anonime rezultate din prelucrare in urmatoarele scopuri:

8.4.4 Date de comunicare. Politica de cookies & alte tehnologii de urmarire.

Aceasta sectiune privind cookie-urile explica cum si de ce cookie-urile, identificatoarele web (web beacons), pixeli, gif-uri si alte tehnologii similare (denumite in mod colectiv “Cookie si alte tehnologii de urmarire") pot fi stocate si accesate de pe dispozitivul tau atunci cand utilizezi sau vizitezi Site-ul.

8.4.4.1 Ce sunt cookie-urile & alte tehnologii de urmarire?

Un “cookie” este un mic fisier text informatii care pot fi stocate pe calculatorul tau sau pe dispozitive mobile, cu acces la Internet (smartphone, tableta sau alte dispozitive ce permit conectarea la internet si accesare unei instante web) atunci cand accesati internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si nu poate accesa informatiile de pe calculatorul/dispozitivul mobil al utilizatorului. Mentionam ca aceasta tehnologie nu contine programe software, virusi sau spyware.

Celelalte tehnologii de urmarire functioneaza similar cu cookie-urile si plaseaza mici fisiere de date pe dispozitivele tale sau monitorizeaza activitatea ta pe Site pentru a ne permite sa colectam informatii despre modul in care utilizezi Site-ul. Acest lucru permite Site-ului sa recunoasca dispozitivul tau de alti utilizatori ai Site-urilor. Informatiile furnizate mai jos despre cookie-uri se aplica si acestor alte tehnologii de urmarire. Poti gasi mai multe informatii la www.allaboutcookies.org si www.youronlinechoices.eu.

8.4.4.2 La ce folosim cookie-urile?

Utilizarea cookie-urilor - Utilizam cookie-urile si alte tehnologii de urmarire pentru a face Site-ul mai usor de utilizat si pentru a-l adapta mai bine intereselor noastre, prin ofertele noastre, la interesele si necesitatile tale. Cookie-urile sunt utilizate si pentru a mari viteza viitoarelor tale activitati si experiente pe site-ul nostru. Acestea se refera la preferintele tale in materie de confidentialitate online sau publicitate relevanta. De asemenea utilizam cookie-uri pentru a compila statistici anonime, cumulate, care ne permit sa intelegem cum utilizeaza oamenii Site-ul si pentru a ne ajuta sa imbunatatim structura si continutul lui, excluzand identificarea personala a utilizatorului.

8.4.4.3 Ce tipuri de cookie folosim?

Compania utilizeaza doua tipuri de cookie-uri: (a) cookie-uri de sesiune si (b) cookie-uri persistente.

 1. Cookie-urile de sesiune sunt utilizate temporar si raman stocate in dispozitivul tau pana cand te deconectezi de pe site sau inchizi aplicatia (browser-ul web).
 2. Cookie-urile persistente raman in dispozitivul tau fie pentru perioada definita in parametrii cookie-ului relevant, fie pana cand tu il stergi. In general, stocam cookie-urile si fisierele din alte tehnologii de urmarire pentru o perioada de maxim 30 de zile.

Cookie-urile pe care le folosim sunt incluse in una sau mai multe din urmatoarele categorii:

O prezentare detaliata a cookie-urilor strict necesare ale paginii noastre de internet este redata mai jos:

Nume (ID cookie)

Domeniul care amplaseaza cookie-ul

Scopul cookie-ului

Durata de viata

gabriel_barna_session

unicitate

sesiune

XSRF-TOKEN

securitate

sesiune

Informatiile obtinute prin utilizarea cookie-urilor pot fi colectate numai in scopul medierii si efectuarii anumitor functii ale utilizatorilor. Aceste date sunt criptate intr-un mod care dezactiveaza accesul persoanelor neautorizate.

8.4.4.4 Ce sunt cookie-urile furnizate de terti?

In anumite situatii, Site-ul nostru apeleaza la cookie-uri pe care le ofera terte persoane. Te rugam sa retii ca nu suntem raspunzatori pentru prelucrarea de catre acestia a datelor personale si iti recomandam sa citesti politica lor de confidentialitate si de cookie.

Spre exemplu, includem in aceasta categorie cookie-urile furnizate de terti precum YouTube (pentru redarea continutului video), Facebook (pentru afisarea paginii noastre de fani, evenimente etc.), Instagram (pentru afisarea feed-ului si a posibilitatii de a interactiona cu postarile respective) etc.

Desi nu sunt obligatorii, este posibil ca, daca alegi sa nu accepti aceste cookie-uri, experienta ta cu Site-ul sa fie limitata (spre exemplu, sa nu poti vizualiza elemente intregi existente pe o pagina, precum continutul video).

O prezentare detaliata a cookie-urilor strict necesare ale paginii noastre de internet este redata mai jos:

Nume (ID cookie)

Domeniul care amplaseaza cookie-ul

Scopul cookie-ului

Durata de viata

gabriel_barna_session

unicitate

sesiune

XSRF-TOKEN

securitate

sesiune

8.4.4.5 Ce tipuri de tehnologii similare de urmarire folosim?

Pagina noastra de internet utilizeaza Google Analytics, un serviciu de analiza web oferit de Google, Inc. ("Google"). Google Analytics utilizeaza cookie-uri pentru a ajuta pagina de internet sa analizeze modul in care utilizatorii folosesc pagina respectiva. Informatiile generate de cookie privind utilizarea Paginii de internet de catre tine (inclusiv adresa ta IP) vor fi transmise catre si stocate de Google pe servere din Statele Unite. Google va folosi aceste informatii in scopul evaluarii utilizarii paginii de internet de catre tine, pentru compilarea rapoartelor privind activitatea paginii de internet pentru operatorii paginii de internet si pentru prestarea altor servicii legate de activitatea paginii de internet si folosirea internetului. Google poate transfera, de asemenea, aceste informatii unor terte parti daca legea ii impune acest lucru sau daca terte parti prelucreaza informatiile in numele Google. Google nu va asocia adresa IP-ului tau cu nicio alta data detinuta de Google. Poti refuza utilizarea cookies-urilor prin selectarea setarilor corespunzatoare pe browser-ul tau. In eventualitatea in care optezi sa faci acest lucru este posibil sa nu poti utiliza intreaga functionalitate a paginii de internet.

Poti afla mai multe informatii despre politica de confidentialitate a Google Analytics aici.

Pentru a dezactiva optiunea Google Analytics, poti accesa urmatorul link.

De asemenea, folosim si tehnologia furnizata de Facebook, prin intermediul Facebook Pixel si Facebook Custom Ads.

Facebook Custom Ads reprezinta un set de cookie-uri care urmareste interactiunile tale cu Site-ul nostru, pentru a-ti oferi publicitate personalizata pe Facebook unde esti un utilizator inregistrat al unui astfel de serviciu. Adresa ta de e-mail criptata este de asemenea distribuita de noi sau de furnizorii nostri de servicii terti, cu Facebook in acest scop.

Facebook Pixel este folosit pentru a urmari nivelul de conversie din anunturile Facebook si pentru a viza utilizatorii cu anunturi Facebook pe baza actiunilor pe care le intreprind pe site-ul nostru.

Acest pixel inregistreaza informatii despre sesiunea de browser a unui utilizator, pe care o trimite catre Facebook, impreuna cu o versiune anonimizata a ID-ului Facebook si adresa URL vizualizata. Acest lucru ne permite sa directionam anunturile noastre Facebook catre publicul persoanelor care au vizitat site-ul.

Datele personale ale utilizatorilor sunt prelucrate sub rezerva consimtamantului lor, care este voluntar si este furnizat de Utilizator atunci cand acesta acceseaza Site-ul.

Majoritatea browserelor de Internet sunt setate initial pentru a accepta automat cookie-uri. Poti modifica setarile pentru a bloca cookie-urile sau pentru a fi notificat in momentul cand sunt trimise cookie-uri catre calculatorul sau dispozitivul tau mobil (smartphone, tableta). In cazul in care anulezi cookie-urile pe care le utilizam, nu vei mai primi informatii personalizate atunci cand vizitezi Site-ul. Daca utilizezi mai multe dispozitive pentru a vizualiza si a accesa Site-ul (de ex. calculator, smartphone, tableta, etc) va trebui te asiguri ca fiecare browser de pe fiecare dispozitiv este setat astfel incat sa corespunda preferintelor tale de cookie. Prin accesarea "cookie settings" existent in browserele utilizate de tine vei gasi indicatii care iti explica cum poti schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in "optiuni" sau in meniul de "preferinte" al browserului. Pentru mai multe detalii poti folosi si optiunea "ajutor" a browserului tau.

Browser-ul iti poate permite sa stergi toate cookie-urile dupa inchiderea sa. Totusi, aceasta optiune duce la stergerea cookie-urilor permanente care ti-ar putea stoca preferintele si setarile personalizate de pe paginile de internet pe care le vizitezi cu regularitate. Cu toate acestea, poti pastra cookie-urile dorite, deoarece browser-ul tau iti poate permite sa specifici ce pagini de internet au intotdeauna sau nu au niciodata permisiunea de a folosi cookie-uri.

Poti gasi detalii suplimentare privind modul in care puteti sterge cookie-urile sau modul in care puteti gestiona cookie-uri pe diferite browsere de internet accesand link-urile de mai jos:

Firefox Chrome iOS

9. Cum utilizam informatiile obtinute?

Compania colecteaza aceste informatii pentru a-ti putea oferi produsele si serviciile Companiei, pentru a imbunatati oferirea serviciilor, precum si pentru a dezvolta tehnologii noi care sa vina in ajutorul tau.

In concret, utilizam informatiile:

Pe scurt, vom folosi datele pe care ni le furnizezi (fie direct, fie indirect), pentru:

Compania nu vinde si nu distribuie informatiile tale personale catre terti in scopuri de marketing direct al tertilor.

9.1 Furnizarea serviciilor si asigurarea functiilor

Compania utilizeaza informatiile colectate pentru a furniza, a personaliza, a mentine si imbunatati produsele si serviciile sale. Acest lucru include utilizarea informatiilor pentru:

9.2 Asistenta pentru clienti

Compania foloseste informatiile furnizate de tine (precum istoricul din aplicatie sau de pe Site, comentarii sau review-uri lasate pe platformele de socializare sau transmise prin e-mail, modalitatile de plata, date personale etc.) pentru a imbunatati serviciul de asistenta oferit utilizatorilor, cum ar fi pentru:

9.3 Cercetare si dezvoltare

Compania este intr-un proces continuu de imbunatatire a serviciilor si produselor oferite catre clienti, prin cercetare si dezvoltare continua, pentru a furniza in mod constant servicii si produse de calitate.

De aceea, datele tale sunt foarte importante pentru noi si le vom putea folosi pentru testare, cercetare, analiza si dezvoltare de produse. Acest lucru ne permite sa imbunatatim siguranta si securitatea serviciilor noastre, sa dezvoltam functii si produse noi si sa facilitam furnizarea si extinderea serviciilor noastre.

9.4 Mesaje

Compania poate folosi informatiile utilizate de tine pentru a-ti oferi mesaje (prin intermediul platformei, al e-mailului, WhatsApp sau retelelor sociale) privind starea contului tau, update-uri ale Site-ului si ale platformelor sociale, loializare, recompensare, evenimente, servicii sau produse nou-introduse si alte asemenea, atunci cand consideram ca ai fi interesat.

9.5 Proceduri legale

Vom putea folosi informatiile pe care ni le furnizezi pentru a investiga sau solutiona dispute, reclamatii sau orice probleme existente privind utilizarea produselor ori pentru orice alt scop permis de legislatia aplicabila. De asemenea, Compania va putea transmite informatiile furnizate in conformitate cu solicitarile venite din partea organelor jurisdictionale ce au competenta privind accesul la aceste informatii, precum anchete penale, dosare aflate pe rolul instantelor judecatoresti sau in procedura prealabila etc.

9.6 Transferul informatiilor obtinute

Nu vom divulga datele tale personale decat in scopurile si catre tertii descrisi mai jos.

Tert (denumire)

Scop (serviciu prestat)

Politica confidentialitate

Trimitere newsletter

Emitere facturi, intocmire documente contabile

Datele personale pot fi distribuite catre orice alta societate membra a grupului nostru, in cazul in care consideram ca acest lucru este in interesul nostru legitim pentru scopuri administrative interne (de ex. stocarea de date) sau pentru auditarea si monitorizarea proceselor noastre interne.

Vom putea distribui datele cu caracter personal cu si/sau catre societati din grupul nostru daca acestea ne furnizeaza produse si servicii, cum ar fi sistemele IT.

9.7 Transferul datelor cu caracter personal in strainatate

Colaboram cu o serie de parteneri si furnizori de servicii pe care ii selectam cu atentie, pentru a ne asigura ca datele tale sunt in siguranta. Consideram important ca tu sa fii informat cu privire la locul in care sunt transferate datele pe care ni le furnizezi.

Transferul de date cu caracter personal catre un stat tert poate avea loc numai daca statul catre care se intentioneaza transferul asigura un nivel de protectie adecvat.

Transferul de date catre un stat a carui legislatie nu prevede un nivel de protectie cel putin egal cu cel oferit de Regulament General de Protectie a Datelor este posibil numai daca exista garantii suficiente cu privire la protectia drepturilor fundamentale ale persoanelor vizate. Aceste garantii vor fi stabilite de noi prin contracte incheiate cu furnizorii/prestatori de servicii catre care se va realiza transferul datelor tale personale.

Unii dintre furnizorii nostri de prestari servicii sunt/e posibil sa fie localizati in afara Spatiului Economic European (SEE), astfel incat procesarea din partea lor a datelor tale personale va implica un transfer de date in afara SEE.

De fiecare data cand vom transfera datele tale personale in afara SEE, ne vom asigura ca exista un nivel de protectia similar prin unul din urmatoarele mecanisme de salvgardare:

In cazul in care Compania va fi obligata sa furnizeze date cu caracter personal sau nu i se permite sa faca acest lucru, numai datele necesare indeplinirii scopului strict al cererii vor fi divulgate.

9.8 Furnizarea de date catre terti

Compania poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti. Compania furnizeaza partenerilor numai date cu caracter personal pe care le-a prelucrat deja, asupra carora au fost stabilite masuri tehnice si organizatorice pentru protectia datelor si s-au indeplinit celelalte obligatii care decurg din Regulamentul general privind protectia datelor. Partenerii Companiei au acces la datele cu caracter personal numai in masura necesara pentru indeplinirea sarcinilor lor.

Compania nu furnizeaza in niciun caz, contracost, date cu caracter personal tertilor.

Categoriile de destinatari catre care se pot divulga datele personale colectate:

De asemenea, vom putea transmite datele cu caracter personal unor terti:

10. Siguranta si securitate

Intelegem cat de importanta este confidentialitatea si securitatea datelor personale si luam masurile necesare pentru a proteja clientii nostri si alte persoane ale caror date le prelucram de accesul neautorizat al datelor personale, precum si de modificarea, divulgarea sau distrugerea neautorizata ale datelor pe care le prelucram in activitatea curenta.

Am implementat urmatoarele masuri tehnice si organizatorice de securitate a datelor cu caracter personal:

Politici dedicate. Adoptam si revizuim constant practicile si politicile interne de prelucrare a datelor personale (inclusiv masurile fizice si electronice de securitate), pentru a ne proteja sistemele de un eventual acces neautorizat sau alte posibile amenintari la securitatea acestora. Aceste politici sunt supuse unor verificari constante, pentru a ne asigura ca respectam cerintele legale si ca sistemele functioneaza in mod adecvat.

Minimizarea datelor. Ne asiguram ca datele tale cu caracter personal pe care le prelucram sunt limitate doar la cele necesare, adecvate si relevante pentru scopurile declarate in aceasta politica.

Restrangerea accesului la date. Incercam sa restrangem cat mai mult accesul la datele cu caracter personal pe care le prelucram la minimul necesar: angajati, colaboratori si alte persoane care au nevoie sa acceseze aceste date pentru a le prelucra si a duce la indeplinire un serviciu. Partenerii si colaboratorii nostri sunt supusi unor obligatii stricte de confidentialitate (fie prin contract, fie legale).

Masuri tehnice specifice. Utilizam tehnologii care sa asigure securitatea clientilor nostri, incercand intotdeauna sa implementam cele mai optime solutii pentru protectia datelor. De asemenea, facem back-up-uri periodice de date pentru a le putea recupera in cazul unui eventual incident si avem implementate proceduri de audit periodice in privinta securitatii echipamentelor folosite. Totusi, niciun site web, nicio aplicatie si nicio conexiune la internet nu este complet sigura si de neatins (vezi NASA).

Asigurarea exactitatii datelor tale. Cateodata este posibil sa iti cerem sa confirmi exactitatea sau actualitatea datelor tale pentru a fi siguri ca ele reflecta realitatea.

Instruirea personalului. Ne instruim si testam constant angajatii si colaboratorii cu privire la legislatia si cele mai bune practici in domeniul prelucrarii datelor cu caracter personal.

Anonimizarea datelor. Acolo unde putem, incercam pe cat posibil sa anonimizam/pseudoanonimizam datele cu caracter personal pe care le prelucram, astfel incat sa nu mai putem identifica persoanele la care acestea se refera.

Cu toate acestea, desi depunem eforturi constante pentru a asigura securitatea datelor pe care ni le incredintezi, este posibil sa avem parte si de evenimente mai putin fericite si sa avem incidente/brese de securitate. In aceste cazuri, vom urma cu strictete procedura de raportare si notificare a incidentelor de securitate si vom lua toate masurile necesare pentru a readuce situatia la normal in cel mai scurt timp posibil.

11. Pastrarea datelor

Compania pastreaza date cu caracter personal numai pentru perioada de timp necesara pentru atingerea scopului prelucrarii sale si face acest lucru conform regulilor specificate mai jos:

Mai jos regasiti si o expunere a principalelor noastre activitati in relatie cu tine si perioadele aferente de pastrare:

Scop

Informatii suplimentare

Inregistrarea ca Utilizator

Vom tine datele tale pana in momentul in care decizi ca nu mai ai statut de Utilizator (stergi contul).

Incheierea si executarea contractului de vanzare sau prestari servicii pe care il inchei cu noi

Vom prelucra datele tale pe durata de timp necesara pentru a gestiona achizitionarea produselor sau a serviciilor pe care le cumperi, incluzand eventuale returnari, reclamatii, garantii sau plangeri legate de achizitionarea produsului sau a serviciului respectiv.

Solicitarile sau cererile efectuate prin intermediul Serviciului Clienti/Suport

Vom prelucra datele cat timp este necesar pentru a satisface solicitarea sau cererea.

Marketing

Vom prelucra datele pana va vei dezabona de la newsletter/alte metode de marketing.

Imbunatatirea serviciilor

Vom prelucra datele punctual, doar pe perioada actiunii respective (ie. sondaj, formular de feedback etc.)

Proceduri de angajare

In cazul in care aplici pentru o pozitie la noi, dar procesul de recrutare nu este finalizat, vom pastra datele tale personale pentru o perioada limitata de timp, conform politicii interne de prelucrare a datelor personale privind candidatii.

In cazul in care esti angajat al Companiei, vom pastra datele tale personale pentru perioada legala prevazuta de lege acolo unde este obligatoriu si/sau pentru o alta perioada necesara pentru a duce la indeplinire interesele noastre legitime (spre exemplu, in ceea ce priveste solutionarea eventualelor proceduri disciplinare sau raspunderi patrimoniale), in conformitate cu politica de prelucrare a datelor personale privind angajatii, pusa la dispozitie.

Pe scurt, vom pastra datele tale personale atata timp cat este necesar pentru a ne indeplini scopurile pentru care le-am colectat, inclusiv in scopul satisfacerii oricaror cerinte legale, contabile sau de raportare.

Incercam pe cat posibil sa stabilim de la bun inceput perioada necesara stocarii datelor cu caracter personal, insa acest lucru nu este intotdeauna posibil. Pentru a determina perioada de pastrare adecvata pentru datele cu caracter personal, luam in considerare valoarea, natura si sensibilitatea datelor personale, riscul potential de vatamare cauzat de utilizarea neautorizata sau divulgarea datelor tale personale, scopurile pentru care prelucram datele personale si daca putem realiza aceste scopuri prin alte mijloace si cerintele legale aplicabile.

Prin lege trebuie sa pastram informatii de baza despre clientii nostri (inclusiv date de contact, identitate, date financiare si de tranzactionare) timp de 5 ani dupa ce acestia nu mai sunt clienti in scopuri fiscale.

In anumite circumstante, putem anonimiza datele tale personale (astfel incat acestea nu mai pot fi asociate cu tine) in scopuri de cercetare stiintifica, istorica sau statistica, caz in care putem folosi aceste informatii pe o perioada nelimitata fara a te anunta in prealabil.

Retine faptul ca in anumite situatii expres reglementate, stocam datele pe perioada care ne este impusa de lege.

12. Stocarea datelor furnizate

Datele personale pe care ni le furnizezi si pe care le prelucram sunt prelucrate in SEE ("Spatiul Economic European") si stocate in serverele din Europa. Cu toate acestea, aceste date pot fi prelucrate de personalul din afara SEE care lucreaza pentru noi sau pentru unul dintre partenerii nostri de afaceri sau furnizorii de servicii, care sunt acoperiti de Scutul de Confidentialitate UE - SUA.

O lista completa a persoanelor sub-imputernicite terte detalii despre politicile lor de confidentialitate o vei putea gasi pe site-ul nostru atunci cand vor exista.

Unele tari din afara SEE nu pot oferi acelasi nivel de protectie adecvata a drepturilor si libertatilor tale in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal; cu toate acestea, prin utilizarea serviciilor noastre, iti dai consimtamantul ca datele tale personale sa fie prezentate de catre Companie tertelor parti.

Te rugam sa ne contactezi daca doresti mai multe detalii despre garantiile specifice aplicate transferului informatiilor tale personale in afara SEE.

13. Scopul prelucrarii

Compania foloseste informatiile furnizate de tine pentru a-ti oferi acces la:

Pentru buna indeplinire a acestor servicii, Compania va putea folosi informatiile furnizate si in alte scopuri precum facturare, statistica, cercetare & dezvoltare etc. In masura in care Compania va considera ca informatiile furnizate vor putea fi folosite si in alte scopuri decat cele anterior mentionate, va informa imediat utilizatorii despre acest aspect.

14. Pe ce ne bazam cand prelucram datele tale?

14.1 Prelucrarea datelor este necesara pentru a furniza serviciile pe care le soliciti

Compania trebuie sa colecteze si sa utilizeze anumite informatii pentru furnizarea serviciilor. Acestea includ:

14.2 Prelucrarea este necesara pentru interesele legitime ale Companiei

Compania colecteaza si utilizeaza informatiile personale in masura in care acest lucru este necesar pentru indeplinirea intereselor sale legitime. Aceasta include colectarea si utilizarea informatiilor:

14.3 Prelucrarea este necesara pentru a indeplini obligatiile legale ale Companiei

Compania se supune legii aplicabile din jurisdictia unde activeaza, iar anumite date personale vor trebui sa fie prelucrate in conformitate cu aceste reglementari (spre exemplu, obligatiile de a mentine inregistrarile financiar-contabile, documentele de angajare, informatiile privind solutionarea plangerilor etc.)

Totodata vor putea exista situatii in care Compania trebuie sa transmita datele tale personale catre organele si autoritatile competente atunci cand li se cer aceste date pentru solutionarea sau prevenirea unor dispute.

14.4 Alte temeiuri

Compania foloseste diferite temeiuri de prelucrare a datelor furnizate de tine, pentru a-ti putea oferi serviciile. Acestea sunt:

Elementul de date

Temeiul prelucrarii

Nume, prenume, adresa de e-mail, numar telefon

Articolul 6 alin. (1) lit. b GDPR - pentru a indeplini contractul pe care il inchei cu noi la distanta in momentul crearii unui cont pe Site cand vrei sa beneficiezi de unul din produsele sau serviciile noastre.

Nume, prenume, tranzactie, data, locatie

Articolul 6 alin. (1) lit. b GDPR - in virtutea contractului pe care l-ai incheiat cu noi, fie la distanta, fie prin locatie, cu scopul de a colecta feedback de la tine in ceea ce priveste experienta avuta si de a solutiona eventualele plangeri pe care ni le supui atentiei.

Date de facturare

Articolul 6 alin. (1) lit. b GDPR - pentru a indeplini o obligatie legala prevazuta de legislatia aplicabila.

Date de livrare (nume, prenume, adresa, telefon)

Pentru a-ti putea trimite produsele comandate sau materialele incluse in anumite programe online pe care le achizitionezi, precum si premiile obtinute in cadrul diferitelor campanii promotionale derulate de noi.

Activitati promotionale & marketing


Articolul 6 alin. (1) lit. a) GDPR - consimtamant - in cazul marketingului direct, daca nu doresti sa primesti informatii si newsletterele privind activitatea noastra si serviciile oferite, poti oricand sa iti retragi consimtamantul.

Articolul 6 alin. (1) lit. f) GDPR - interesul legitim - pentru a ne promova serviciile si produsele oferite pentru care poti oricand sa iti retragi consimtamantul.

Date privind cardul de credit, schimburile de informatii intre utilizatori etc.

Articolul 6 alin. (1) lit. f) GDPR - interesul legitim - vom putea folosi aceste date si altele asemanatoare pentru a putea imbunatati serviciile oferite, duce la finalizare procesul de tranzactionare, identificarea si rezolvarea problemelor utilizatorilor etc.

Imagini: fotografii si video de ambient; fotografii si video de prim-plan/portret (inclusiv testimoniale)

Articolul 6 alin. (1) lit. f) GDPR - interesul legitim - vom putea folosi aceste date in vederea desfasurarii de activitati de marketing, publicitate pe canalele digitale de promovare a brandului Companiei de pe retelele de socializare si alte platforme online.

15. Datele care apartin minorilor

Compania nu urmareste in activitatile sale de prelucrare de date, prelucrarea datelor cu caracter personal ale minorilor sub 18 ani. O atentie deosebita se acorda pentru a se asigura ca orice prelucrare a datelor cu caracter personal ale minorilor se realizeaza in conformitate cu cerintele legale si in cazuri strict determinate.

Compania nu realizeaza activitati promotionale de marketing direct fata de minori. Minorilor care nu au implinit varsta de 18 ani nu li se permite solicitarea de servicii, nici sa comunice pe Site-ul Companiei si nici sa participe la concursuri, evenimente sau campanii ale Companiei, decat daca aceasta se realizeaza in numele minorului de catre reprezentantul legal sau tutorele minorului in cauza, conform legii.

Minorii sub varsta de 18 ani pot achizitiona produse sau servicii si solicita si primi comunicatii din partea Companiei numai daca au acordul reprezentantului sau tutorelui legal, conform legii.

De asemenea, orice persoana care ne furnizeaza datele personale prin intermediul Site-urilor sau alte aplicatii sau dispozitive acoperite de aceasta Politica garanteaza ca este major, respectiv are capacitate deplina de exercitiu.

Orice colectare sau prelucrare de date cu caracter personal ale minorilor se va realiza numai in conditiile legii si avand in vedere cele de mai sus.

16. Drepturile tale

In temeiul GDPR, ai o serie de drepturi privind datele tale personale:

Dreptul conferit

Informatii suplimentare

Dreptul de retragere a consimtamantului

Este valabil atunci cand prelucrarea s-a bazat pe consimtamantul tau si nu exista alt temei de prelucrare. Te rog sa retii ca retragerea consimtamantului nu afecteaza prelucrarea ce a avut loc pana in acest moment.

Dreptul de a fi informat cu privire la prelucrarea datelor tale

Acesta se realizeaza prin aceasta politica/nota de informare.

Dreptul de acces

Ai dreptul de a ne cere informatii despre datele personale pe care le prelucram si care te vizeaza. O sa incercam, pe cat posibil, sa iti oferim informatiile despre datele tale intr-o maniera cat mai clara, accesibila, structurata. Pentru a face acest lucru, va trebui sa fim siguri ca datele respective se refera la persoana ta, astfel incat te vom identifica prin furnizarea unei copii de pe cartea de identitate.

Alte copii suplimentare vor putea fi furnizate contracost.

Dreptul de rectificare

Datele tale ar trebui sa fie in permanenta actualizate si complete. Desi noi depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca datele furnizate sunt mereu corecte, vom avea nevoie si de ajutorul tau. Daca descoperi ca datele tale nu sunt corecte, ca au intervenit modificari sau ca doresti sa adaugi ceva, ne poti trimite o solicitare prin care ne ceri sa rectificam acele date, fie ca vorbim de o actualizare, modificare sau completare.

Dreptul de stergere/dreptul "de a fi uitat"

Ne poti cere stergerea datelor tale personale in urmatoarele cazuri:

 • datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
 • iti retragi consimtamantul pe baza caruia are loc prelucrarea;
 • te opui prelucrarii atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct;
 • datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
 • datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale.
 • datele au fost prelucrate de la un minor fara acordul parintilor, tutorelui sau reprezentantului legal.

Utilizatorii pot solicita oricand stergerea contului. In urma unei astfel de solicitari, Compania va sterge informatiile care nu mai trebuie pastrate si va restrictiona accesul sau utilizarea oricaror informatii care trebuie inca pastrate.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii

Ne poti cere sa restrictionam prelucrarea datelor tale personale in urmatoarele cazuri:

 • contesti exactitatea datelor tale personale, dar pentru o perioada care ne permite sa verificam exactitatea datelor;
 • prelucrarea este ilegala si nu esti de acord cu stergerea datelor cu caracter personal, dar ne soliciti in schimb restrictionarea prelucrarii lor;
 • nu mai avem nevoie de datele tale personale, dar ni le soliciti pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
 • te opui prelucrarii datelor tale personale, atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile noastre legitime prevaleaza asupra drepturilor tale.

Dreptul la portabilitatea datelor

Ne poti solicita sa iti transmitem datele cu caracter personal care te privesc si pe care ni le-ai furnizat intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si aveti dreptul de a transmite aceste date altui operator, in urmatoarele cazuri:

 • prelucrarea se bazeaza pe consimtamant;
 • prelucrarea este efectuata prin mijloace automate.

Dreptul la opozitie

Ai dreptul de a te opune prelucrarii atunci cand:

 • prelucrarea este necesara pentru indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public,
 • prelucrarea este necesara in scopul intereselor legitime urmarite de noi sau de o parte terta, inclusiv crearii de profiluri pe baza respectivelor dispozitii.

In asemenea caz, nu mai prelucram datele tale cu caracter personal, cu exceptia cazului in care demonstram ca avem motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor tale sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.

Dreptul de a te opune unui proces decizional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri

Ai dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produc efecte juridice ce te privesc sau care te afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa.

Aceste drept are anumite limitari, anume:

 • decizia automata este necesara pentru incheierea sau executarea unui contract intre tine si noi;
 • decizia este autorizata conform normelor legale;
 • avem consimtamantul tau explicit in acest sens.

In asemenea caz, ne poti trimite o cerere pentru ca datele tale personale sa fie supuse unui proces manual de prelucrare.

Te rugam sa retii ca:

17. Plangeri

Daca doresti ca datele tale personale sa fie accesate, actualizate, rectificate sau sterse in anumite circumstante (de exemplu, atunci cand datele personale nu mai sunt necesare in scopurile mentionate mai sus), daca doresti sa soliciti restrictionarea prelucrarii datelor in anumite circumstante (de exemplu, atunci cand contesti exactitatea datelor - pentru o perioada care ne-ar permite sa verificam exactitatea datelor in cauza); daca doresti sa depui o plangere la noi, daca doresti sa te opui prelucrarii datelor si doresti, in orice moment, sa iti retragi consimtamantul pentru prelucrarea datelor tale personale pe care le-ai acordat anterior, ne poti notifica in orice moment prin intermediul unei cereri scrise, datate si semnate, la urmatoarea adresa de e-mail: office@gabrielbarna.ro.

Pentru exercitarea acestor drepturi, precum si pentru orice intrebari suplimentare cu privire la aceasta notificare sau in legatura cu utilizarea, de catre Companie, a datelor personale, te rugam sa ne contactezi alegand oricare din modalitatile de comunicare descrise mai sus, precizand, totodata, numele tau complet, adresa postala sau de email (in functie de modalitatea prin care doriti sa comunicam), numarul tau de telefon precum si scopul cererii tale.

Vom depune toate eforturile pentru a rezolva cererea ta in cel mai scurt timp posibil

De asemenea, poti depune o plangere la autoritatea de supraveghere a datelor cu caracter personal. Pentru Romania, datele de contact le gasiti mai jos:

Nume

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

Adresa

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania

Telefon

+40.318.059.211 sau +40.318.059.212

E-mail

anspdcp@dataprotection.ro

18. Schimbari la aceasta politica/nota de informare

Este posibil sa actualizam ocazional aceasta politica /nota de informare si te vom notifica prin intermediul platformei si/sau pe e-mail despre cea mai recenta versiune. Toate actualizarile si modificarile prezentei Note sunt valabile imediat dupa notificare, pe care o vom realiza prin afisare pe site si/sau notificare pe e-mail. Chiar daca nu primesti o notificare, te incurajam sa accesezi si sa citesti periodic aceasta Nota pentru a fi la curent cu ultimele versiuni.

Acest document a fost ultima oara actualizat la data de 14.02.2022.