Tutorial pentru editare video - Corectie culoare, skin tone, text si animatie text - Premiere PRO Tutorial Incepatori Romana

Lectia 2

Bine ai venit la lectia 2 din acest tutorial pentru editare video!

 

In aceasta lectie inveti despre:

Cum sa faci corectia de culoare

Corectarea skin tone-ului

Adaugarea unui text peste videoclip

Animarea simpla a textului

 

- Corectia de culoare este un prim pas important in editare video. Inainte sa incepem procesul de creatie, este important sa pornim de la o imagine corecta. Pentru a aduce imaginea la parametrii corecti, trecem prin acest proces de corectie de culoare.

- Skin tone-ul este un alt pas important. Tonurile pielii trebuie sa fie reale. Este deranjant sa urmaresti un clip in care pielea subiectului este rosie, verde sau cu nuante albastre. Totul trebuie sa fie corect si natural. Pentru a obtine tonurile corecte ale pielii, avem nevoie de acest proces de corectie pentru skin tone-uri.

- Textele adaugate peste imagine sunt ajutatoare. In cazul continutului educational sau informational, aceste texte pot ajuta audienta sa inteleaga mai bine mesajul.

- Pentru cei care vor mai mult, o simpla animatie a textelor introduse este mereu binevenita.

 

Iti recomand sa urmaresti atent lectia 2 pentru editare video in Adobe Premiere PRO. Poti sa pui pauza atunci cand ai nevoie. Exerseaza cat mai mult si lasa-ti creativitatea libera!

 

Dupa ce termini lectia 2, mergem mai departe cu noi informatii utile in lectia 3.

Urmeaza lectia 3 - Tutorial pentru editare sunet - Premiere PRO Tutorial Incepatori Romana