Tutorial editare video - Tranzitii, Export si Slow Motion - Premiere PRO Tutorial Incepatori Romana

Lectia 4

Continuam cursul pentru editare in Adobe Premiere PRO.

 

In aceasta lectie inveti despre:

 

Tranzitiile esentiale pentru un material video

Cum sa faci corect exportul unui clip

Cum poti sa realizezi un slow motion

 

Pentru a crea dinamica in materialul tau video, ai nevoie de tranzitii. De cele mai multe ori tranzitiile sunt intelese gresit. Acestea nu trebuie sa fie complicate. Daca te gandesti la un film, 90% din tranzitii sunt simple, un cut direct. Important este ca tranzitia sa fie bine gandita inca din timpul filmarii si sa nu fie exagerata la editare.

Dupa ce ai terminat de facut editarea intregului videoclip, este timpul pentru exportul materialului. Metoda de export este extrem de importanta. Poti avea o inregistrare super calitativa, o editare foarte buna, dar daca exportul este facut gresit, calitatea materialului final poate avea de suferit.

Exportul trebuie sa fie facut corect si la o calitate foarte buna.

Foarte des sunt intrebat despre slow motion. Daca ai o camera sau un telefon care iti permite inregistrarea la un frame rate mare, poti foarte usor sa realizezi materiale slow motion. In aceasta lectie o sa inveti cum.

 

 

Urmeaza sesiunile live – Tutorial pentru editare video

Dupa ce termini lectia 4 din acest ghid pentru editare video, mergem mai departe cu noi informatii utile in sesiunile live sau la sectiunea comentarii de pe YouTube