Cum sa faci Live Stream - Curs gratuit Streamlabs OBS in limba romana

Sa faci live e la moda in ziua de azi, nu prea mai ai incotro daca vrei sa fii vizibil in online intr-un mod interactiv. Si cum offline-ul e "parcat" momentan pe termen nedefinit, se recomanda o repliere si o redefinire a actiunilor. Gata cu intalnirile fata in fata sau la sala, gata si cu salile pline. Nu mai vorbim de conferinte, seminarii, cursuri sau orice alt gen de evenimente la sala. Acum s-au mutat in online.

Nu de putine ori am auzit spunandu-se “online-ul este viitorul”. Online-ul este insa acum mai prezent ca niciodata, cu atat mai mult in imprejurarile actuale. Putem spune ca online-ul este deja prezentul.

De buna voie, unii si altii siliti de vremurile actuale au facut tranzitia la online intr-un mod accelerat. Este un must have ca sa iti poti face treaba, indiferent ca vorbim de un angajat, freelancer, antreprenor mai mic sau mai mare.

 

Numarul intalnirilor in online a explodat, nimic surprinzator.

Mai toata lumea s-a aliniat la circumstantele actuale si s-a mutat din offline in online.

Dar cum rezolvam partea cu interactiunea, cum compensam relatia lipsa cu comunitatea din care facem parte? Cum o sa te diferentiezi in piata cand toti fac acelasi lucru? Cum o sa te remarci tu, brand-ul tau sau afacerea proprie?

Te-ai gandit deja la asta sau e la prima vedere?

Iti spun onest ca si acum, de fapt cu atat mai mult acum, ai nevoie sa iesi din multime si sa interactionezi cu publicul tau, cu clientii tai la un nivel profesional. Toata lumea face intalniri online, toata lumea are ceva de prezentat in online, cei mai multi fac la fel. E o piata full, chiar suprasaturata si de cele mai multe ori calitatea are de suferit. Nu vorbim numai de a livra o informatie, nu este suficient. Nu a fost suficient acest lucru nici atunci cand eram in offline si interactiunea interumana fata in fata inclina balanta in avantajul nostru. Acum cu atat mai mult.

 

Si ce poti face mai exact ca sa te remarci, sa iti cresti brand-ul personal sau afacerea proprie?

Sa iesi din randul amatorilor in online si sa interactionezi cu publicul tau – clienti actuali si potentiali – la un nivel profesional. Cum poti face asta? Prin intalniri online live. O sa spui “nimic nou pana acum, asta stiam si eu”.

Da, sigur ca stiai, doar e plin acum de intalniri online si toate platformele sociale abunda de live-uri. Unele arata decent, altele mai putin, dar cele mai multe nu fac cinste celui care il sustine sau afacerii pe care o reprezinta. Plus ca mai toate arata la fel.

 

Ce alternativa ai? OBS Streamlabs - un soft gratuit, super prietenos si ideal pentru live-uri profesionale cu personalitate.

Vorbim de alt fel de live-uri care, cu putina implicare si exercitiu, se remarca in mod cert in marea masa de live-uri, ceea ce aduce un mare avantaj in dreptul brand-ului tau personal sau afacerii tale. Acesta este motivul principal pentru care e de ales OBS Streamlabs. Este un soft intuitiv, usor de folosit si merita sa faci trecerea la next level, sa faci live-uri profesionale.

 

Curs gratuit Streamlabs OBS in limba romana

Daca nu stii de unde sa incepi am pregatit un curs 100% gratuit in care te invat pas cu pas cum poti folosi acest soft in avantajul tau. Nu este un soft complicat, odata ce ai inteles sistemul lui de functionare, totul devine foarte, foarte simplu si vei sti cum sa faci live-uri profesionale, live-uri care sa arate bine, live-uri care sa creasca imaginea afacerii tale sau a brandului tau personal.

 

Asa ca esti invitatul meu la acest curs, structurat pe mai multe sesiuni + sesiune finala live de Q&A. Este in limba romana si in cadrul lui vei invata:

Care este principiul de functionare a Streamlabs OBS

Interfata softului Streamlabs OBS

Crearea de scene

Inserarea de surse

Inserarea de widget-uri

Utilizarea mixerului audio

Conectarea soft-ului la platformele pe care faci live-urile: Youtube, Twitch, Zoom, Webinarjam, Facebook, Skype si altele

Realizarea de setari pentru live-uri de calitate

Tips & tricks pentru controlul unui live

Tips & tricks pentru echipamentele cu care vei face live-ul

 

Daca te intereseaza cum sa faci live stream pe YouTube, pe Facebook, pe Twitch, cum sa faci webinarii care sa arate bine pe Zoom sau Skype, ai la dispozitie acest curs gratuit in limba romana pentru live cu softul Streamlabs OBS.

Prima lectie e gata, vezi mai jos:

Daca esti interesat de continutul meu, te poti abona aici.

 

P.S. Daca vrei sa vezi cum arata un live cu Streamlabs OBS sau esti pasionat de tehnologie, educatie moderna si lifestyle SMART, in fiecare marti, incepand cu orele 09:00 sunt live la mine, pe canalul de YouTube.