Aplicatii, softuri si programe folosite de mine

Cu ce soft editezi? In ce aplicatie ai facut thumbnail-ul pentru YouTube, in ce program editezi sunetul?

De unde descarci muzica? De unde iei animatille alea?

Hai sa iti arat lista completa cu softurile, aplicatiile si platformele folosite de mine.

Pentru editare video folosesc Adobe Premiere PRO

Pentru acest soft am facut si un curs gratuit din care inveti bazele editarii, pana la nivelul la care poti edita cu usurinta un material video educational, vlog sau pentru online.

Aici gasesti cursul complet: https://bit.ly/3v7HOdQ

Este un soft complex in care pot face tot ce vreau pe partea de editre video. Odata invatat, nu ai bariere, nu ai limite si totul tine de creativitate.


De unde descarc muzica pentru YouTube? 

Artlist.io este platforma mea preferata pentru muzica. Am un abonament anual, iar tot ce descarc pot sa folosesc in proiectele mele. 

Aici gasesti platforma: https://bit.ly/36eMn9j 


Ce unealta folosesc pentru SEO si optimizare pe YouTube?

Pentru research si SEO folosesc Tube Buddy. Pe canalul meu de YouTube gasesti si un live in care am aratat cum fac acest research.

Aici gasesti TubeBuddy: https://www.tubebuddy.com/SmartCreator


Pentru editare foto folosesc Photoshop.

Softul face parte tot din suita Adobe. Complex, fara limite, usor de folosit si cu care poti face tot ce vrei.


Pentru editare audio folosesc Adobe Audition

. Din punctul meu de vedere este cel mai practic soft pentru inregistrare si editare audio pentru creatorii care folosesc suita Adobe. De ce? Daca folosesti Premiere Pro sau after Effects, compatibilitatea directa intre aceste softuri este geniala. Te vei misca super usor si rapid.


De multe ori am fost intrebat in ce aplicatie planific lucrurile, clipurile, unde imi iau notite, unde salvez idei, ganduri, planificari, script-uri s.a.

Pentru acest gen de lucruri folosesc Notion.

Usor de folosit, sincronizata automat si pe Windows si pe mac si pe iPhone si pe android, stabila, usor de folosit si super complexa.

 

Streamlabs OBS

Dar live cu ce faci? Live fac cu Streamlabs OBS! La fel ca la Adobe Premiere si pentru acest soft am un curs complet de 4 lectii care te va ajuta sa ealizezi si tu live-uri profesionale, care sa arate bine si profi.

Este un soft gratuit, stabil si cu o gramada de functii care o sa iti faca viata mai usoara cand vine vorba de live stream.

Aici gasesti cursul complet: https://bit.ly/3I3Ers3


GoXLR

Dar pentru procesarea audio pe live ce folosesti?

Aici treaba e destul de complexa. Procesarea vocii live este cred ca cel mai complicat lucru pe care il fac cand vine vorba de continut live.

Cel mai bine am reusit sa procesez vocea live folosind softul de la GoXLR. Am compresie live, Eq, monitorizare si routing pentru canalele audio.

Este un soft super stabil care lucreaza impreuna cu unitatea hardware de la Go XLR.

Cu el am reusit sa obtin cel mai bun sunet pentru live-urile mele, cea mai simpla monitorizare si cel mai bun control impreuna cu GoXLR.

 

DISCLAIMER: Vreau sa te anunt ca anumite link-uri recomandate de mine pot contine afilieri. Tu nu platesti nimic in plus daca o sa cumperi produse. Pentru recomandarea anumitor produse sau servicii, eu pot sa primesc un comision de la magazinele sau platformele respective si asta ma ajuta sa creez mai mult content valoros pentru tine. Mai multe despre politicile de cookies ale platformelor folosite aici: https://bit.ly/33oNd1S / https://bit.ly/34gAVIl / https://bit.ly/2Qo8WU8 / https://bit.ly/32FiFb6 / https://bit.ly/3CgDafa / https://bit.ly/2Qo8WU8  Multumesc!